evenimente

Orice participare la evenimente interne sau externe ofera o imagine cat mai clara a pietei pe care activam si cel mai bun mijloc de comunicare. Comunicarea directa cu partenerii nostri prin participarile la manifestari stiintifice de inalta clasa, ne face mai realisti si mai puternici.

Suntem incantati sa va anuntam lansarea noii identitati vizuale si a noului website Novaintermed.

Odata cu cresterea si dezvoltarea companiei, am simtit nevoia unei noi identitati vizuale care sa corespunda actualei organizari si sa transmita nivelul de profesionalism si credibilitate cerute de pozitia noastra pe piata.

Noua identitate vizuala a fost creata pentru a indica directia pe care Novaintermed a pornit, evolutia si inovatia permanent prezente in strategia companiei. Acesta noua modalitate de exprimare a brandul Novaintermed va fi utilizata in toate tipurile de comunicare.

Noua imagine vizuala utilizeaza semne distinctive ce exprima personalitatea organizatiei. Ea include elemente curbe ce sugereaza miscarea si culoarea rosu aprins ca si element de integrare a acestora pentru a capta si intari puternicul spirit de invingator si determinarea echipei Novaintermed. In plus, aceasta noua identitate va asigura claritate si consistenta mesajelor noastre.

Vrem sa aratam tuturor ca Novaintermed intelege si accepta schimbarile si provocarile pietei. Noul website imbunatateste canalele de comunicare cu partenerii sai actuali si viitori si ne ajuta sa transmitem mesajul clar ca doar companiile care utilizeaza mijloacele potrivite pot castiga primele pozitii din topul celor mai bune.

Aceasta noua strategie de brand exprima succesul pe care Novaintermed l-a inregistrat in cei 15 ani de activitate. Ea reflecta maturitatea, complexitatea si calitatea brandului, cat si increderea in excelenta ca angajament pentru viitor.

Contact rapid!

Contact rapid
* campuri obligatorii

Multumim!

Multumim pentru mesaj. Incercam sa raspundem cat mai urgent!

Inchide fereastra