Informatii despre mentiuni legale (ML).

Serviciile puse la dispozitia dvs. de siteul Novaintermed.ro sunt guvernate de respectarea urmatoarelor MENTIUNI LEGALE. Novaintermed isi rezerva dreptul de a modifica oricand, fara nici o notificare ML. Este obligatia dvs. sa verificati versiunea curenta a ML.

Daca nu sunteti de acord cu aceste mentiuni legale (ml) nu folositi acest site. continuarea utilizarii acestui site inseamna acceptarea de catre dvs. a tuturor mentiunilor legale si va obliga la respectarea in totalitate a tuturor acestor mentiuni (conditii) in sensul specificat imperativ in ml ori in toate sensurile, acolo unde nu exista o astfel de specificatie.

Descrierea serviciilor

Novaintermed va pune la dispozitie o varietate de informatii despre produse, servicii, inclusiv actualizari, functii noi, pagini de internet adaugate, design-ul acestora si al elementelor ce le compun, sunt supuse ML.

Limitare la folosinta personala in scopuri non-comerciale

In cazul lipsei unei specificatii exprese contrare, SERVICIILE va sunt oferite dvs. personal si nu aveti dreptul sa le utilizati in scopuri comerciale. Nu aveti, de asemenea, dreptul de a modifica, copia, distribui, transmite, afisa, rula, reproduce, publica, licentia, crea documente si/sau aplicatii, transfera sau vinde informatii, servicii sau produse obtinute de pe website-ul Novaintermed.

Prin respectarea mentiunilor legale stipularte pe aceste site, Novaintermed va confera un drept neexclusiv, netransmisibil si limitat, de accesare si utilizare a acestui site.

Conturi de acces, parole si securitate

Daca vreunul dintre SERVICII necesita un cont de acces si o parola, dvs. trebuie sa indepliniti procesul de inregistrare prin furnizarea datelor cerute, actuale, complete si exacte asa cum sunt ele cerute de formularul de inregistrare. Responsabilitatea pentru mentinerea confidentialitatii privind numele de cont de acces si parola va incumba in exclusivitate.

Mai mult, dvs. sunteti in exclusivitate responsabil de toate activitatile intreprinse folosind numele dvs. de cont si parola dvs. Acceptati sa notificati imediat catre Novaintermed despre orice folosinta neautorizata a numelui dvs. de cont de acces si/sau parola, sau orice alta bresa de securitate. De asemenea, va obligati sa actualizati periodic si cu promptitudine datele furnizate in cadrul procesului de inregistrare si oricare alte informatii solicitate de Novaintermed sau conferite de dvs. Novaintermed.

Novaintermed nu va raspunde in nici un caz si sub nici o forma pentru pagube pe care le suferiti ca rezultat al folosirii neautorizate a numelui dvs. de cont de acces sau a parolei, indiferent ca aveti la cunostinata despre aceasta folosire sau nu. Veti putea fi tras la raspundere pentru pagube cauzate direct sau indirect in dauna Novaintermed sau oricarei alte parti prin folosirea de catre o persoana neautorizata a numelui dvs. de cont de acces sau parolei.

Sunteti obligat sa nu folositi niciodata numele de cont de acces sau parola altei persoane, fara permisiunea expresa a acesteia si a Novaintermed, obtinuta in scris, in prealabil.

Este strict interzisa folosirea serviciilor in scopuri ilegale, interzise sau imorale

Sunteti obligat sa nu folositi serviciile in scopuri sau moduri care sunt ilegale, interzise sau imorale. Sunt asimilate scopurilor si modurilor interzise toate ingradirile provenite din Mentiuni Legale. Sunteti obligat sa nu folositi serviciile in nici un mod care ar putea distruge, deteriora, dezafecta, incarca excesiv sau aduce atingere servere-lor Novaintermed, retelei conectate la aceste servere, sau care ar putea interfera cu folosinta optima a serviciilor de catre oricare alta parte.

Va este interzis sa incercati obtinerea accesului neautorizat la oricare dintre servicii, alte conturi de acces, sisteme de calcul, retele conectate la server-ele Novaintermed si, in general la orice resursa pentru care nu aveti drepturi, indiferent de mijloace: hacking, incercarea sau fortarea parolelor sau oricare alte mijloace. Aveti obligatia de a nu obtine sau incerca sa obtineti nici un material sau informatie care nu este intentionat pusa la dispozitia dvs. prin servicii.

Va este interzis sa publicati in rubricile site-ului in care este permisa postarea de informatii, informatii cu caracter secret, rasist, obscen, imoral, ilegal, interzis sau care ar putea leza alti utilizatori ai serviciilor. Va este interzis sa incarcati pe server-ele Novaintermed, sau pe orice alte sisteme de calcul, prin intermediul serviciilor, virusi informatici si oricare alte fisiere distructive.

Trimiterea de informatii nesolicitate

Nici un membru al echipei noastre, nu accepta si nu ia in considerare informatiile nesolicitate ca: idei, inclusiv idei pentru noi mijloace de promovare, campanii publicitare, promotii, produse sau servicii noi, tehnologii, procese, materiale, planuri de marketing, nume de produse sau servicii. Va rugam sa nu trimiteti nici o creatie, mostra, demonstratie sau alte lucrari.

Singurul scop al acestei clauze este politica noastra de a nu crea neintelegeri sau dispute legate de serviciile sau produsele pe care le vom lansa sau strategiile de marketing pe care le vom adopta. Daca, desi sunteti avertizati sa nu trimiteti astfel de materiale, le trimiteti, intelegeti ca Novaintermed.ro nu va asigura ca acestea vor fi tratate drept confidentiale si nici nu va recunoaste de drepturi de autor asupra lor.

Sanctiuni

Daca incalcati oricare din obligatiile stipulate prin ml, autorizatia dvs. de folosire a serviciilor si a site-ului inceteaza de drept.

Materialele obtinute prin servicii, cu incalcarea ml trebuie sa fie imediat si neconditionat distruse.

Clauze finale

Novaintermed isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau inceta sa puna la dispozitie toate sau oricare din servicii sau dreptul dvs.de a le accesa.

Novaintermed isi rezerva dreptul de a sterge, modifica oricare din servicii sau bloca accesul dvs. la acestea.

Novaintermed nu raspunde pentru nici o modificare, suspendare sau incetare a oricarui serviciu sau pentru pagube cauzate direct sau indirect ori derivate din acestea.

Novaintermed isi rezerva dreptul de a-si apara interesele folosindu-se de orice prevedere legala aplicabila pe teritoriul de domiciliu al persoanei care nu respecta proviziunile tu, urmarind aplicarea la maxim a acestor prevederi.

Novaintermed isi rezerva dreptul de a monitoriza, inregistra si a folosi orice mijloace tehnice si informatice pentru a depista persoanele sau organizatiile care nu respecta tu si a le aduce in fata justitiei.

Toate drepturile care nu va sunt conferite explicit prin tu sunt rezervate novaintermed.

Drepturile asupra intregului continut al serviciilor este rezervat novaintermed.

Contact rapid!

Contact rapid
* campuri obligatorii

Multumim!

Multumim pentru mesaj. Incercam sa raspundem cat mai urgent!

Inchide fereastra