Furnizarea de echipament medical pentru diagnosticari microbilogice

proiecte

Ca urmare a experientei dobandite de-a lungul anilor in a oferi solutii complete clientilor, NOVAINTERMED a infiintat in anul 2002 un departament special pentru a finaliza contracte la cheie, proiecte complexe ce implica furnizarea unor loturi fixe de produse dintre cele mai diverse.

Furnizarea de echipament medical pentru diagnosticari microbilogice

  • Lot 1: Aparatura de laborator pentru identificarea bolilor cu transmitere sexuala.
  • Lot 2: Aparatura de laborator pentru depistarea tuberculozei
  • Lot 6: Autolaboratoare pentru asistenta epidemiologica de urgenta

Proiectul, divizat in trei loturi complexe, a fost finantat de catre Banca Mondiala si atribuit Ministerului Sanatatii.Lista lunga de beneficiari a inclus institutii de specialitate: Lot 1- 9 Spitale Municipale ce au primit echipamente complexe precum sistemul ELISA, centrifuge si microscoape.

Lotul 2 a presupus dotarea completa a 105 cabinete din cadrul spitalelor PNF (pentru imbunatatirea transmiterii neuromusculare a impulsurilor) si dispensarelor cu aparatura de laborator pentru depistarea tuberculozei: centrifuge, sterilizatoare cu aburi, sterilizatoare cu ultraviolete, incubatoare si consumabile.

Lotul 6 a fost, de asemenea, un proiect special intrucat a constat in livrarea a 4 autolaboratoare, special echipate pentru asistenta epidemiologica de urgenta, la Institutiile Publice de Sanatate din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara.

Auto-laboratorului i-a fost incorporat sasiu Mercedes, iar cabina dubla a fost dotata cu centrifuge, microscoape, lampi UV, pH-metre, bai de apa cu agitare.Novaintermed a derulat intreg proiectul,asistand pentru o buna desfasurare atat producatorul cat si beneficiarul.

De asemenea, s-a facut responsabila pentru toate masurile luate in vederea finalizarii cu succes a contractului: spirijin pentru formalitatile de importare, ambalare si depozitare adecvata a produselor, asigurarea ca livrarea s-a facut la destinatia finala, instalare, punere in functiune si instruire a personalului, mentenanta.

Contact rapid!

Contact rapid
* campuri obligatorii

Multumim!

Multumim pentru mesaj. Incercam sa raspundem cat mai urgent!

Inchide fereastra